Biele vína

Určite si každý vyberie to svoje.

7,00 €

Veltlínske zelené

13,5 % obj. alk.

biele, suché

ročník 2021

Dátum zberu: 18.09. 2021

Víno z Modry, Malé Karpaty

Ak už máš dosť sladkých vín, tak si daj náš Veltlín! Je typický mandľovinkou, ktorá mu dodáva jeho nezameniteľnosť. Ľahko ho skombinuješ s takmer akýmkoľvek jedlom alebo si ho môžeš vychutnávať len tak s priateľmi.

Víno s nízkym alebo žiadnym obsahom histamínu.

Vegetarian, Vegan+

Cukornatosť hrozna:

23 °NM

Zvyškový cukor:

1,5 g/l

Obsah kyselín:

7,5 g/l

vypredané

Sauvignon blanc

12,5 % obj. alk.

biele, polosladké

ročník 2021

Dátum zberu: 18.09.2021

ZM – Báhoňská výstava vín 2022

Víno z Modry, Malé Karpaty

Explózia vôní a chutí charakterizuje náš modranský Sauvignon. Začneš tónmi čiernej ríbezle, hneď na to objavíš biely grep a ak sa posnažíš, nájdeš aj vôňu žihľavy. Nezabudni sa napiť! Je taký hravý, svieži a plný radosti, že budeš chcieť ďalší dúšok.

Víno s nízkym alebo žiadnym obsahom histamínu.

Vegetarian, Vegan+

Cukornatosť hrozna:

24,5 °NM

Zvyškový cukor:

35 g/l

Obsah kyselín:

8,1 g/l

vypredané

Frankovka blanc de noir

10 % obj. alk.

biele, polosladké

ročník 2021

Dátum zberu: 25.09.2021

Víno z Modry, Malé Karpaty

Frankovka s jemnou slonovinovou farbou? Áno, je to tak. Máte v rukách víno, ktoré sme vyrobili štýlom blanc de noir – biele víno z modrého hrozna. Neváhajte a objavte jeho zaujímavé chute a vône, je ich plná fľaša.

Víno s nízkym alebo žiadnym obsahom histamínu.

Vegetarian, Vegan+

Cukornatosť hrozna:

21,2 °NM

Zvyškový cukor:

20,7 g/l

Obsah kyselín:

7,8 g/l

8,00 €

Rizling rýnsky

11,5 % obj. alk.

biele, polosladké

ročník 2021

Dátum zberu: 03.10.2021

Víno z Modry, Malé Karpaty

Krásny a jedinečný Račanský rizling, ktorý zaujme citrusovou vôňou, ktorá prechádza do lipky s kvapkou medu. Hrozno sme nechali dlhšie na šupkách, aby sme čo najlepšie vystihli jeho „terroir“. Dobrý spoločník pre Vaše jedinečné chvíle.

Víno s nízkym alebo žiadnym obsahom histamínu.

Vegetarian, Vegan+

Cukornatosť hrozna:

22,2 °NM

Zvyškový cukor:

19 g/l

Obsah kyselín:

8,6 g/l

Potrebujete poradiť s výberom?