top of page

Leto v znamení rosé alebo ružového vína



S príchodom jarných a letných dní stúpa aj obľuba pitia rosé alebo ak chcete ružového vína. Nie je to ale náhoda, ružové vína ponúkajú niečo, čo biele alebo červené vína nedokážu. Čaro týchto vína spočíva v ich sviežej chuti, ovocnej vôni a nespočetnej palety odtieňov ružovej, ktorá krásne vyniká v pohári. A aby sme nezabudli, ružové to nie je len suché víno, ale veľmi obľúbenú sú aj tie zo zvyškovým cukrom, ktorý dokáže podporiť aromatiku, a vďaka kyselinke zostávajú vína stále zvieže a opojné.


Presne také rosé nájdete aj u nás. Každé je jedinečné vďaka inej odrode, štýle, akým sme ich spracovali, ako aj iným odtieňom ružovej farby. No spoločné majú to, že prinášajú radosť, potešenie a dobrú náladu. Najlepšie si ich vychutnáte na terase pri západe slnka, grilovačke, pikniku, bazené, romatickej letnej večeri alebo všade, kde práve ste.


Ponuku našich ružových vín nájdete v našom eshope a čo je ešte lepšie, všetky sú bez histamínu, takže si ich vychutnáš, aj keď máš histamínovú intoleranciu.






bottom of page